Mercedes-Benz SLR McLaren është një nga makinat më të mira dhe më të shtrenjtat ne botë. Ajo prodhohet ne Gjermani. Kjo makinë në fakt është Mercedes Benz SL të cilën Mercedesi ka kërkuar ndihmë nga McLaren për ta përforcuar këtë makinë. Makina ka një motor me 626 kuaj fuqi, dhe një V8 motor. Kushton 400000 $ dhe arrin ne shpejtësinë 100 Km/h për 3,8 sekonda. Ka vetëm dy dyer të cilat ngrihen larte ne mënyre elektronike dhe ka vetëm dy vende. Ka nje shpejtesi prej 360 km/h

Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster