Mesazhieri ka qënë gazetë informative për biznesin që botohej nga No & Al me Drejtor Ndue Pjetra dhe kryeredaktor Ilir Bushi. Vitet e fundi ka kaluar si gazetë Investigative, e cila botohet nga "Gimaj Construction" sh.p.k., me Drejtor të saj Ndue Pjetra


Gazeta-Shqipetare.png Ky artikull në lidhje me Shtypi është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.