PërshkrimiRedakto

Meteori Apofis është meteor i cili me një shpejtësi supersonike i është drejtur Tokës dhe që besohet se më 2036 ai do jetë shkatërrimtar për Tokën si pasoj e përplasjes.

BurimiRedakto

Faqja Shkenca burimi i këtij artikulli