Mihail Miloradoviq ishte oficer ushtark, misionar krishterë, rus nga Rusia Cariste.

Mihail Miloradoviq

Miloradoviqi është i njohur në historin e Ballkanit si i dërguar i Carit të Rusis Petrit të Madhë më 1711 në hapësiren e Sanxhakut[1].

Burimi i të dhënaveRedakto

  1. ^ Amëza : Boshnjakët

Shiko dhe këtëRedakto