Miloshi, heroi i Kosovës

Miloshi, heroi i Kosovës : legjendë, kronika dhe përkthime libër nga Ago Agaj (mblodhi dhe përkth.) dhe Visar Zhiti (përg.). Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 2002. Faqe 82. ISBN 99927-1-558-8