Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës e Shqipërisë

Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës ishtë një ministri e Republikës së Shqipërisë.

Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës
ShkurtesaMTI
Llojiministri qeveritare
Vendndodhja
Koordinatat41°19′36″N 19°49′9″E / 41.32667°N 19.81917°E / 41.32667; 19.81917
Rajoni i shërbimit
Republika e Shqipërisë
Gjuha zyrtare
shqipja
Ministër
Sokol Dervishaj
Organi amëzation
Këshilli i Ministrave
Faqja në internettransporti.gov.al