Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës e Shqipërisë

Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës ishtë një ministri e Republikës së Shqipërisë.


Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.