Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit e Shqipërisë

Ministria e Zhvillimit Urban e Shqipërisë është një ministri e Republikës së Shqipërisë.

Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.