Ministria për Inovacionin dhe Administratën Publike e Shqipërisë

Ministria për Inovacionin dhe Administratën Publike e Shqipërisë është një ministri e Republikës së Shqipërisë.


Society.svg Ky artikull në lidhje me Politika është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.