Monumentet e Skraparit (libër)

Monumentet e Skraparit libër me autorë Perikli Qiriazi, Skënder Sala, Ajet Shahu, Sadik Xhaferi dhe Adem Jakllari (red.), Idriz Metani (red.). Botuar në Tiranë nga "Albpaper", në vitin 2005. Faqet e librit 136. ISBN 99943-694-4-X