Monumenti i Mitrush Kutelit ndodhet në qytetin e Pogradecit dhe është i lartë 3m e 60 cm . Skulptori i Popullit, Muntaz Dhrami është realizuesi i këtij monumenti. Derdhja në bronz është bërë nga Ramazan Karaj. Ceremonia e inaugurimit u zhvillua më 27 prill 2010.

Shih edhe

Redakto