Monumenti i katër heroinave të Rrëshenit


Monumenti i katër heroinave të Rrëshenit Skulptorë: Gogollari, Dushku, Culi dhe Mano. Ndodhej në qytetin e Rrëshenit. Ky monument bronzi është thyer pas vitit 1991.