Muhammed Muhsin Khan (lindi më 1345 hixhri / viti 1927 në Kasur - 14 korrik 2021, Medine), ishte një autor pakistanez i njohur për përkthimet e tij në gjuhën anglezeSahih Buhariut dhe Kuranit, i cili e përfundoi së bashku me Muhammed Taqi-ud-Din el-Hilali.

Punimet Redakto

  • Përkthimi i Sahih Buhariut me nëntë vëllime
  • Përmbledhja e Sahih Buhariut
  • Kurani fisnik (Hilali Khan)
  • Kuptimi i Ramazanit