Muhu është ishulli i tretë për nga madhësia në Estoni. Ishulli është mbetje e rifeve koralore të mërparshme, kur Estonia gjendej më në jug dhe klima ishte më e ngrohtë. Ka një sipërfaqe prej 206.12 km² dhe një popullsi prej 1697 banorësh.

Foto Redakto

Lidhje të jashtme Redakto

58°36′N 23°15′E / 58.600°N 23.250°E / 58.600; 23.250