MYSAFIRËT është një film komedi me metrazh të shkurtër i vitit 2009. Ka si regjizor dhe skenarist Klajdi Papadhimitri, dhe prodhuar nga Dritan Huqi,që flet për visitën e një deputeti dhe investitori amerikan në një fshat të Shqipëris, i cili njihet me ankesat e popullit dhe premton për zhvillime. Ky filëm është i bazuar në një histori të vertetë.


Interpretojnë

Redakto
Myzafer Ziflaj (Kryetari i komunës)
Xhevair Zeneli (Xhevo)
Marko Bitraku (Kozi)
Haki Spaho (Loni)
Luan Halili (Danja)
Anastas Nika (Investitori amerikan)
Sokol Behri (Deputeti nga Tirana)
Spiro Guma (Deputeti i zones)
Pranvera Brinja (Mesuesja)
Renata Skendaj (Perkthyesja)

Burimet

Redakto

Të dhënat janë marrë nga publikimi: "Albanian Film Center' Qendra Kombetare e Filmit (2006-2010)"