Myzejene Selmani është inxhiniere e politikane shqiptare nga Kosova dhe nga viti 2007 deputete në Kuvendin e Kosovës.[1][2] Ajo është anëtare e partisë Aleanca Kosova e Re dhe grupit parlamentar të Koalicionit Kosova e Re.[2] Më 31 mars 2011, u njoftua se Selmani do të garonte për Presidente të Kosovës, si kundërkandidate e ish-kryetarit të partisë së saj, Behgjet Pacollit, në zgjedhen e ardhshme në parlament.[3][4]

Myzejene Selmani

Selmani shërben në Komisionin parlamentar për Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim dhe Komisionin për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë,Tregti dhe Industri.[2]

References Redakto

  1. ^ List of the Deputies of the Kosovo Assembly (2007-2010), Myzejene Selmani (q. 31 Mar. 2011)
  2. ^ a b c List of the Deputies of the Kosovo Assembly (2010-), Myzejene Selmani (q. 31 Mar. 2011)
  3. ^ "Kundërkandidat i Pacollit për president, Myzejene Selmani" Arkivuar 27 mars 2012 tek Wayback Machine KohaDitore, 31 Mar. 2011 (q. 31 Mar. 2011)
  4. ^ "Kundërkandidatja e Pacollit" Telegrafi.com, 31 Mar. 2011 (q. 31 Mar. 2011)