Në planetin shqiptar me emrin Kosovë

Në planetin shqiptar me emrin Kosovë : publicistikë me autor Avdyl Sulaj dhe Ramiz Lushaj (rec.), Kujtim Dashi (red.). Botuar në Tiranë nga "Nacional", në vitin 2015. Faqe 208.