Nëntëmbëdhjetë (19) Numri që vjen menjëherë pas tetëmbëdhjetës dhe që shënon një sasi të barabartë me tetëmbëdhjetë edhe një.

BurimiRedakto

  • Fjalor i gjuhës së sotme shqipe.