"nëntori" revistë e përmuajshme letrare artistike shoqërore politike. Organ i lidhjes së shkrimtarëve dhe artistëve të Shqipërisë, në kohën e sistemit socialist.

Ballina të revistës Redakto

Permbajtja Redakto

nëntori 6/1981