NBA sezoni 2003-04 ishte sezoni i ? organizuar nga National Basketball Association, sezoni filloi më ? dhe mbaroi më ?. Liga përbëhej nga ? ekipe dhe secila duhej zhvilluar ? ndeshje gjatë sezonit të rregullt. ? udhëheqësit e konferencave u kualifikuan për në Playoff të këtij sezoni.

Ngjarje të rëndësishmeRedakto

Të dhënat përfundimtareRedakto

Konferenca LindoreRedakto

Konferenca PerendimoreRedakto

Statistikat e liderëve të sezonitRedakto

NBA shpërblimetRedakto

  • NBA ekipi i parë:
  • NBA ekipi i dytë:
  • NBA ekipi i tretë:
  • NBA ekipi i parë - mbrojtje:
  • NBA ekipi i dytë - mbrojtje:
  • NBA ekipi i parë fillestarë:
  • NBA ekipi i dytë fillestarë:

Shih edheRedakto

ReferimetRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto