NBA sezoni 2004-05 ishte sezoni i 59 organizuar nga National Basketball Association (NBA). Sezoni filloi më 2 nëntor, 2004 dhe mbaroi më 23 qershor, 2005. Liga përbëhej nga 30 ekipe, gjatë sezonit të rregullt u zhvilluan 82 lojra. Sezoni mbaroi me mposhtjen e Detroit Pistons nga San Antonio Spurs me rezultat 4-3 në finale.

Ngjarje të rëndësishmeRedakto

Të dhënat përfundimtareRedakto

Konferenca LindoreRedakto

Konferenca PerendimoreRedakto

Statistikat e liderëve të sezonitRedakto

NBA shpërblimetRedakto

  • NBA ekipi i parë:
  • NBA ekipi i dytë:
  • NBA ekipi i tretë:
  • NBA ekipi i parë - mbrojtje:
  • NBA ekipi i dytë - mbrojtje:
  • NBA ekipi i parë fillestarë:
  • NBA ekipi i dytë fillestarë:

Shih edheRedakto

ReferimetRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto