Nait Hasani Ishte deputet nga Grupi Parlamentar i PDK-së dhe nënshkrues i Deklaratës së Pavarësisë. Ka lindur me 15.09.1965 në Randobravë Komuna e Prizrenit. Është ish i burgosur politik. Është albanolog dhe ka Specializuar në marrëdhënie ndërkombëtare dhe diplomaci si dhe në lidership për menaxhimin e krizave. Flet gjuhën angleze dhe atë bazike serbe.

Referimet

Redakto

[1]]

  1. ^ http://www.kuvendikosoves.org/?cid=2,102,930