Nature Cat është një serial i animuar amerikan-kanadez krijuar nga Adam Rudman, David Rudman dhe Todd Hannert. Seriali për herë të parë u transmetua në kanalin televiziv PBS Kids më 25 nëntor 2015.

Nature Cat
Zhanri Animim
Krijuar nga Adam Rodman
David Rudman
Todd Hannert
Intro Nature Cat Theme
Ending theme Credits Theme
Shteti ShBA
Kanada
Gjuhë(t) Anglisht
Sezone 2
Episode 32
Prodhimi
Kohëzgjatja 22 minuta
Studio(t) Spiffy Pictures
WTTW
9 Story Media Group
Transmetimi
Programi origjinal PBS Kids
Formata e figurës HDTV 1080i
Formata e audios Stereo
Transmetimi i parë 25 nëntor 2015

PërmbajtjaRedakto

Seriali ndjek Fredin, një mace shtëpiake me ëndrra për të eksploruar jashtë. Sapo familja e tij të largohet për ditën, ai shndërrohet në Natyra Cat, i cili nuk mund të presë ekskursione natyrore në oborrin e shtëpisë. Sidoqoftë, Fredi ka një problem: ai nuk ka instinkte për natyrën. Përmes përvojave mësimore të personazheve, kjo seri synon të inkurajojë fëmijët që të angazhohen në mënyrë të ngjashme dhe të zhvillojnë të kuptuarit e natyrës.

PersonazhetRedakto

EpisodetRedakto

ReferimetRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto