Net als toen ishte kënga e dytë fituese e Festivalit Evropian të Këngës 1957. Kjo këngë në shqip përkthehet ndyshe si "Sikur Atëherë" dhe kjo këngë grumbulloi gjithsej 31 pikë nga 10 shtete Evropiane. Kënga "Net als toen" buronte nga shteti i Holandës e ishte kënduar nga Corry Brokken. Holanda shënoi fitoren e parë këtë vit. Wiki Eurovision Heart (Infobox).svg Ky artikull në lidhje me Festivalin Evropian të Këngës është i cunguar. Mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar.