Nga Prizreni në Istri, një sprovë për histori : (kujtime dhe dëshmi, pranverë 1945)

Nga Prizreni në Istri, një sprovë për histori : (kujtime dhe dëshmi, pranverë 1945) libër me autor Azem Hajdini dhe Berat Luzha (red.). Botuar në Prishtinë nga Shoqata e të Burgosurve Politikë të Kosovës, në vitin 2007. Faqe 167.