Filmi me metrazh të shkurtër "Ngushtë", i regjisorit Xhoslin Rama, një prodhim i Tring digital dhe EREFILM sh.p.k, ka nje subjekt është mjaft aktual i cili eshte trajtuar nën një këndvështrim mjaft interesant. Ne qender te tij eshte nje cift ne prag martese, jeta e te cileve merr nje kthese te rendesishme kur nje personazh misterioz viziton papritur studion e tyre fotografike. Aktorja e komedisë, Xheni Hallulli vjen tashmë në një format të gërshetuar mes kinemasë klasike, filmit horror dhe atij thriller.

InterpretojnëRedakto

Alert Çeloaliaj,

Lisa Kujofsa,

Xheni Hallulli,

Gentian Hazizi

Mehdi Malkaj.