Nikollë Gjergj Dukagjini (? - 1454), ishte një fisnik shqiptar, një anëtar i familjes Dukagjini. Ai ishtë biri i Gjergj Dukagjinit, Nikollë kishte dy djem: Draga Dukagjini, dhe Gjergj Dukagjini. [1]

ReferimetRedakto

  1. ^ />https://books.google.se/books?id=SnkBAAAAMAAJ&q=%22%D0%BF%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B5+%D0%B4%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%92%D0%B8%D0%BD%22&dq=%22%D0%BF%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B5+%D0%B4%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%92%D0%B8%D0%BD%22&redir_esc=y&hl=sv