Një gur i çarë : sprovë antologjie për Kosovën

Një gur i çarë : sprovë antologjie për Kosovën, me autor Ali Podrimja dhe Sali Bashota (red.). Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 2005. Faqet e librit 300. ISBN 99943-1-037-2