Një natë nëntori është një film shqiptar i vitit 1979.


Regjia dhe skenari: Vladimir Kasaj


Interpretojnë Redakto

Hysen Bila

Sabaudin Borde

Demir Hyskja

Piro Kita

Hasan Mehja

Dhimosten Papa

Shpëtim Shmili

Astrit Çerma