Një ish-ushtar vullnetar i luftës së Kosovës i rikthyer në Shqipëri për të vazhduar një karrierë policore në një Tiranë kaotike dhe të korruptuar, zgjidh një krim të bërë vetë nga ai.

[1]

Regjisori dhe ekipiRedakto

  • Zhaneri: Drama neo noir, thriller
  • Rregjisor: Ergys Meta
  • Skenari: Ergys Meta

ReferimeRedakto