Numan Balić ishte anëtarë i Kryesisë dhe deputet nga Grupi Parlamentar për Integrim (Partia e Aksionit Demokratik). [1]

Referimet Redakto

  1. ^ http://www.kuvendikosoves.org/?cid=2,102,628