Oh My Ghost është një serial televiziv i Koresë së Jugut 2015 me protagonistë Park Bo-Young, Jo Jung-suk, Kim Seul-gi dhe Lim Ju-hwan, Shin Hye-sun. Ai u transmetua në tvN nga 3 korriku deri më 22 gusht 2015, të Premten dhe të Shtunën në 20:30 (KST) për 16 episode.

Aktorët Redakto