Ora në Mekë ose Ebraxh el-Bejt (arabisht: أبراج البيت‎ Abraxh al-Bajt) do të ketë diametrin 40 metra, që është pesë herë më e madhe se Big Beni i Londrës, ndërtesa është e vendosur në kullën e lartë 577 metra e cila do t`i ketë 76 kate dhe 76 ashensor, me 1.005 dhoma banimi. Kushton rreth 2 miliard dollar amerikan. Ora do ta ketë mbishkrimin "Në emër të Allahut" mundë te shikohet nga 30 km larg.