Për Kosovën prapë do ngrihem : poemë

Për Kosovën prapë do ngrihem : poemë me autor Lefter Çipa dhe Bardhosh Gaçe (red.). Botuar në Tiranë nga "Toena", në vitin 1999. Faqet e broshurës 21. ISBN 99927-1-184-1