Për letërsinë shqipe të shekullit të 20-të (Studime)

Për letërsinë shqipe të shekullit të 20-të studime me Autor Shaban Sinani. Qendra e Studimeve Albanologjike. Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë. Shtëpia botuese "Naimi" viti i botimit 2010. Faqet e librit 496. ISBN 978-99956-859-4-2