Për vendin tonë jem tuj luftue. Këngë popullore shqiptare nga Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi

Për vendin tonë jem tuj luftue. Këngë popullore shqiptare nga Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi libër nga P. Koçi. Botuar në Tiranë nga "Naim Frashëri", në vitin 1979. Faqe 393.