Shqipëria (ALB-PRJ-12010)
Kryesoret
Shikoni kete artikull në anglisht.

Flet për historinë e Shqipërisë dhe gjuhës së saj, që nga pellasgët.
Fantastike [:-O]I rekomanduar

AlbaniaBack ose Albania is Back, domethënë në Shqip Shqipëria u Kthye.
AlbaniaBack eshte nje vend ne internet ku te gjithe shqiptaret mund te lexojne, diskutojne, modifikojne, krijojne, artikuj tema per forume, me qellimin qe ti jap shqiptarve me shume posibilitete, burime dhe informacione per te ndare.
AlbaniaBack Websites:


AWA (Albanian Web Designer Award, sq: Konkursi për Web Projektuesit Shqiptarë) i jep mundësi Web Designer-ve Shqipëtar, të njihen në botë, për kualitetet e tyre. AWA është planifikuar për në 2008. Kujtohet: PËR TË GJITHË WEBDESIGNER SHQIPËTARË.
Web Site:

KUJDES: Ky sito po ndërtohet, në këto momente. Mund të mos ket shumë informacione.

Others