Përdoruesi:Liridon/Hapësira e eksperimentimit

FillimiDiskutimePër të bërëHapësira punueseHapësira e eksperimentimit
Kliko këtu, dhe fillo!

Livadhi është thjesht për të bërë prova pa "prishur" ndonjë gjë. Bëj sa prova të duash, sidomos duke përdorur edhe formatet e përmendura tek Wikipedia:Si redaktohet një faqe, por mos vendos informacion enciklopedik të vërtetë se ka mundësi të prishet nga përdorues të tjerë që po bëjnë prova për vete; për ato është më mirë të shkruash një artikull.

Shihe dhe Doracak për redaktim. Ai doracak do të ju ndihmon të bëheni kontribues të mirë.

Reklama apo Spam janë në këtë faqe të ndaluar!

Kullosni të lirë :)

Kliko këtu, dhe eksperimento!

Faqja u redaktu para: 1618241 minuta nga Liridon

Faqja kryesoreRedakto

Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Përdoruesi:Liridon/Hapësira e eksperimentimit/faqja kryesore.

StampaRedakto

Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Përdoruesi:Liridon/Livadhi/stampa.

ArtikujRedakto

shkencat kompjuterike, struktura e të dhënave (Stampa:En "data structure") është një mënyrë e veçantë për ruajtjen dhe organizimin e të dhënave në një kompjuter në mënyrë që të mund të përdoret me efikasitet [1][2] .

Llojet e ndryshme të strukturave të të dhënave janë të përshtatshme për lloje të ndryshme të aplikacioneve, dhe disa janë shumë të specializuar për detyra specifike.

BurimiRedakto

  1. ^ Paul E. Black (ed.), entry for data structure in Dictionary of Algorithms and Data Structures. U.S. National Institute of Standards and Technology. 15 December 2004. Online version Accessed 2009-05-21.
  2. ^ Entry data structure in the Encyclopædia Britannica (2009) Online entry accessed on 2009-05-21.

Portal:PërmbajtjaRedakto

shih http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Speciale%3AK%C3%ABrkim&redirs=0&search=Portal%3AP%C3%ABrmbajtja%2F&fulltext=Search&ns0=1&ns1=1&ns2=1&ns3=1&ns4=1&ns5=1&ns6=1&ns7=1&ns8=1&ns9=1&ns10=1&ns11=1&ns12=1&ns13=1&ns14=1&ns15=1&ns100=1&ns101=1

TabelaRedakto

FiguraRedakto

 Artikulli kryesor: Përdoruesi:Liridon/Livadhi/fig.