Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi përdoruesen NafiShehu. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore.
Fillo një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë apo çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.

Unë nuk e kuptoj se çfarë është dallimi mes këtyre dy artikujve ?

Faleminderit,

--AXRL (diskutimet) 6 korrik 2017 23:48 (CEST)Reply[përgjigjuni]

Përshëndetje AXRL Mesa kuptoj unë Kastrioti (Shqipëri) është për Kastiotin vet si fshat ndërsa Njësia administrative Kastriot ka qenë më parë besoj tani nuk është më duke qenë se tani ka ndodhur ndarja e re territoriale dhe nuk është më njësi administrative por duhet të kontrollohet.

--Nafie shehu 9 korrik 2017 23:02 (CEST)Reply[përgjigjuni]

Kontrolluese Redakto

Përshëndetjeje Nafie shehu, për aktivitetin dhe redaktimet cilësore, ju kam dhënë privilegjin Kontrolluese, që të miratoni redaktimet tuaja, dhe faqet e pakontrolluara. Punë të mbarë. Liridon (diskutimet) 9 korrik 2017 17:42 (CEST)Reply[përgjigjuni]

Përshëndetjeje Liridon

Faleminderit Nafie shehu

CEE Newsletter - November 2017 Redakto

 


CEE Newsletter
Volume 1 • Issue 2 • November 2017
ContentsSingle page viewSubscribeMediaWiki message delivery (diskutimet) 2 dhjetor 2017 23:17 (CET)Reply[përgjigjuni]

CEE Newsletter - November 2017 Redakto

 


CEE Newsletter
Volume 1 • Issue 2 • November 2017
Contents Single page viewSubscribe


MediaWiki message delivery (diskutimet) 4 dhjetor 2017 21:13 (CET)Reply[përgjigjuni]

The CEE Newsletter, Volume 1, Issue 3, December 2017 Redakto

 


CEE Newsletter
Volume 1 • Issue 3 • December_2017
ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 2 janar 2018 10:17 (CET)Reply[përgjigjuni]

CEE Newsletter - January 2018 Redakto

 


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 1 • January 2018
ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 2 shkurt 2018 09:58 (CET)Reply[përgjigjuni]

CEE Newsletter - February 2018 Redakto

 


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 2 • February 2018

ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 4 mars 2018 22:52 (CET)Reply[përgjigjuni]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey Redakto

WMF Surveys, 29 mars 2018 20:20 (CEST)Reply[përgjigjuni]

CEE Newsletter - March 2018 Redakto

 


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 3 • March 2018

ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 6 prill 2018 19:08 (CEST)Reply[përgjigjuni]

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey Redakto

WMF Surveys, 13 prill 2018 03:19 (CEST)Reply[përgjigjuni]

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey Redakto

WMF Surveys, 20 prill 2018 02:28 (CEST)Reply[përgjigjuni]

CEE Newsletter - April 2018 Redakto

 


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 4 • April 2018Delivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 4 maj 2018 16:19 (CEST)Reply[përgjigjuni]

CEE Newsletter - May 2018 Redakto

 


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 5 • May 2018

ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 10 qershor 2018 21:08 (CEST)Reply[përgjigjuni]

CEE Newsletter - June/July 2018 Redakto

 


CEE Newsletter
Volume 2 • Issue 6 • June/July 2018

ContentsSingle page viewSubscribeDelivered by: MediaWiki message delivery (diskutimet) 18 korrik 2018 23:34 (CEST)Reply[përgjigjuni]

Faqet me ndryshime në pritje Redakto

Përshëndetje!

Ky është një mesazh gjysmë i automatizuar i dërguar te të gjithë personat që kanë veglat e kontrolluesit (duke përjashtuar administratorët). Kontrollimi është një privilegj i cili u jepet vullnetarëve, redaktimet e të cilëve kanë qenë të sakta dhe i kanë shërbyer komunitetit. Përveç privilegjit që t'u pranohen menjëherë redaktimet që bëjnë, kushdo që ka veglat e kontrolluesit ka gjithashtu përgjegjësinë për të kontrolluar redaktimet e të tjerëve. Kjo gjë mund të realizohet lehtësisht duke parë ndryshimet më të fundit me anë të një shtypjeje te butoni majtas që lexon Ndryshimet më të fundit. Një mënyrë tjetër për ta realizuar këtë gjë, është me anë të faqes këtu e cila gjendet te Faqet speciale. Faqja e mësipërme liston të gjitha faqet me ndryshime në pritje sipas kohës që ato janë kryer. Aktualisht, Wikipedia ka 148 kontrollues e megjithatë së shpejti do të kapim numrin e 500 faqeve me ndryshime në pritje nëse nuk fillohet kontrollimi masiv i tyre. Faqet me më shumë kohë në pritje kanë rreth 1 muaj aty. Nëse për 1 muaj bëhen rreth 500 faqe me ndryshime në pritje atëherë kuptohet që procesi i mirëmbajtes është një proces i cili duhet të jetë i vazhdueshëm pasi mund të dalë jashtë kontrollit me shpejtësi.


Ju lutem, ndihmoni të kontrollojmë ndryshimet në pritje dhe ç'është më e rëndësishmja, ndihmoni të ndërgjegjësojmë vullnetarët kontrollues në komunitetin tonë për privilegjet e përgjegjësitë që ata kanë. Konsideroni gjithashtu mundësinë e vendosjes së stampës {{Kontrollues topicon}} në faqen tuaj të përdoruesit për të treguar gjendjen tuaj si kontrollues si dhe për të bërë më të lehtë gjetjen dhe kontaktimin tuaj nga komuniteti në rast nevoje. Për çdo pyetje në lidhje me procesin e kontrollimit apo të vendosjes së stampës mos ngurroni të më shkruani në faqen time të diskutimeve. - Berishasinan (diskutimet) 24 maj 2019 16:42 (CEST)Reply[përgjigjuni]

CEE Newsletter renewal Redakto

Hi, you are receiving this message, because in the past you chose to subscribe to receive new volumes of the CEE Newsletter. This newsletter will be renew after long period of inactivity, and therefore please choose if you still want to receive the newest volumes of the newsletter. You can delete your name or project by yourself, or you can contact CEE Hub staff to do that for you. --MediaWiki message delivery (diskutimet) 4 prill 2023 09:55 (CEST)Reply[përgjigjuni]

CEE Newsletter - Volume 3 • Issue 2 • April-June 2023 Redakto

Hello everyone,

you are receiving this message, as you subscribe in the past to receive copy of the Newsletter. Therefore, please be informed that CEE Newsletter is published to a second issue for this year, covering previous month from April to June. You can read whole issue here with a stories from all over the CEE Region.

The CEE Newsletter is open for new members in the editorial team, so please show your interest by writing an email to Barbara Klen or Toni Ristovski where you will express your interest and you will share with us if you are good in programming templates, in proofreading, translations, or in writing or finding interesting articles from CEE.

--Toni Ristovski on behalf of the CEE Hub --MediaWiki message delivery (diskutimet) 5 korrik 2023 11:22 (CEST)Reply[përgjigjuni]

CEE Newsletter Volume 3 • Issue 4 • July-August 2023 Redakto

Hi everyone,

Please find latest issue of the CEE Newsletter, where you can find a variety of the articles from various communities across the CEE region, and as well a lot of articles connected with the CEE Meeting 2023.

Enjoy reading and contact us on newsletter@wmceehub.org if you have any ideas for proposals :) --MediaWiki message delivery (diskutimet) 6 nëntor 2023 10:36 (CET)Reply[përgjigjuni]

CEE Newsletter - January 2024 Issue Now Available! Redakto

Good evening,

We're excited to announce the release of the January 2024 issue of the CEE Newsletter! This edition is filled with captivating stories, community highlights, and collaborative achievements from across Central and Eastern Europe region in the Wikimedia movement.

In This Issue:

  • CEE Hub and WMF Updates: Explore the latest from the Wikimedia Foundation with the Talking 2024 series and insights into the impacts on children participating in Wikimedia projects. Additionally, discover CEE Hub's plans for 2024 as outlined in the recently approved grant proposal named Stronger CEE Hub
  • Highlights from CEE Communities: From the Georgian Wikipedia's 20th birthday celebration to the Wiki Loves EuroPride event in Albania, delve into the vibrant activities of our diverse communities. Journey through time with the celebration of Czech Wikipedia's founder and the resilience of Ukrainian Wikipedia editors. Explore the outcomes of Wiki Loves Earth 2023 and Wikimedia Czech Republic's presence at the Archives, Libraries, Museums in the Digital World 2023 conference.
  • Community Initiatives and Beyond: Read about the unique efforts of the CEE Youth Group and the unification of GLAM Macedonia and Shared Knowledge into Wikimedia MKD.
  • Looking Ahead: Anticipate the 2024 Wikimedia Hackathon in Tallinn, Estonia, and gain insights from Marija Mihajlova's report on the Wikimedia CEE Meeting 2023.

You can read the full newsletter here. We hope you enjoy the inspiring stories and achievements showcased by our vibrant CEE communities.

Happy reading and here's to another year of Wikimedia excellence in the CEE region!

Best regards,

Jan Beránek
Editor-in-chief
Wikimedia CEE Newsletter

29 janar 2024 16:55 (CET)