Pal Dukagjini ( 1411-1458 ), ishte një fisnik shqiptar , një anëtar i familjes Dukagjini . Ai ishtë biri i Tanush Dukagjini. Pal kishte katër djem: Nikollë Dukagjini, Lekë, Progon, dhe Gjergj Dukagjini.[1]


Referimet

Redakto
  1. ^ =Nicholas>Akademia e Shkencave e Shqipërisë 2002, p. 310