Pali Kuke

regjisor shqiptar

Pali Kuke lindur më 17 prill 1947, operator dhe regjizor shqiptar.


Stub biografi.png Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.