Filmi dokumentar "Pamundësia" tregon për një ditë të zakonshme në një nga rrugët e qytetit takuam Frankon, një djalë të braktisur që jetonte ku të mundte. Dikur na thotë që nuk mund ta xhironim më, nuk duhej të dilte në TV, nuk duhet ta takonim më... Një pamundësi e rastësishme në qytetin ku jetojë?! Çfarë është pamundësia?! Ku fillon dhe ku mbaron ajo? Franko ende nuk ka mundur të na i thotë arsyet pse u tërhoq nga xhirimet...

[1][2]

Regjisori dhe ekipiRedakto

  • Regjia/Director:Zhejniva Garo
  • Skenari/Screenplay:Zhejniva Garo
  • Fotografia/DP:Denald Grepcka
  • Montazhi/editor:Yllka Gjikopulli
  • Zëri/Sound:Ermal Bardhi
  • Producent/Producer:Ferdinand Sula
  • Prodhuar nga/Produced by: TVSH Satelit/ArT Satellite (Al)

ReferimeRedakto

  1. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
  2. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok