Panairi i librit "Tirana 1998"

Panairi i librit "Tirana 1998" ishte panairi i 1- rë i librit në gjuhën shqipe. Ky panair u organizuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve dhe Shoqata e Botuesve Shqiptarë në Qëndrën Ndërkombëtare të Kulturës në Tiranë nga 16-20 dhjetor 1998.