Panairi i librit "Tirana 2005"

Panairi i librit "Tirana 2005" u zhvilluar nga 1-6 nëntor në mjediset e Qendrës Ndërkombëtare të Kulturës në Tiranë. Ky ishte panairi i 8- të i librit dhe ku u paraqitën botime në gjuhën shqipe.