Panairi i librit "Tirana 2010"

Panairi i librit "Tirana 2010" u çel më 1 nëntor deri më 15 nëntor 2010 në Pallatit e Kongreseve në Tiranë dhe ishte panairi i 13-të i librit shqip, organizuar nga Shoqata e Botuesve Shqiptarë.