Panairi i librit "Tirana 2017"

Panairi i librit "Tirana 2017" u zhvillua në datat 15-19 nëntor 2017 dhe u organizua nga Shoqata e Botuesve Shqiptarë në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës të Shqipërisë. Kjo ishte hera e 20-të e panairit të librit shqip.