Panairi i librit “Tirana 2006”

Panairi i librit “Tirana 2006” u zhvilluar nga 1-8 nëntor në mjediset e Qendrës Ndërkombëtare të Kulturës në Tiranë. Ky ishte panairi i 9- të i librit dhe ku paraqitën botimet e tyre rreth 120 shtëp botuese në gjuhën shqipe.