Panairi i librit “Tirana 2019”

Panairi i librit “Tirana 2019” u hap më 13 nëntor në Pallatin e Kongreseve në Tiranë dhe ky ishte edicioni i 22-të i tij. Në të morrën pjesë rreth 100 shtëpi botuese nga të gjitha trevat shqipfolëse. Panairi i librit “Tirana 2019” u mbyll në datë 17 nëntor 2019.