Parajsa
video copa
Solisti / Grupi Flori, Julka, Orinda dhe Elvana
Autor ?
Kamera ?
Aktrimi Flori, Julka, Orinda dhe Elvana
Viti i prodhimit 2006
Vendi i prodhimit ?

Parajsa është një video copë nga kënga e Florit, Julkës, Orindës dhe Elvanës

Lidhje të jashtmeRedakto