Fjala Partia Demokratike shënon:

Ndihmoni që kjo pjesë dhe pjesa Partia Demokratike të bashkohen në një artikull të vetëm. {{{2}}}Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Partia Demokratike (kthjellim).
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.